Het Appartement: 105 m², L= 20m.

 

 

Een mooie dialoog tussen twee vormelijke talen.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping.

Het ontwerp is het resultaat van een spel tussen twee volledigverschillende sferen.

Tim werd verleid door vintage jaren ’50 meubilair in Scandinavië enNathalie heeft een manier gezocht om deze sombere vintage stukken telaten rijmen met haar eigen stijl. Ze maakte een drie meter bredestrook in het midden van de ruimte. Deze gekleurde band staat los vande rest van de ruimte. Het kleurvlak zorgt voor een reliëf, eenverdeling in de ruimte die hoort bij de verschillende huiselijkeactiviteiten.

Het oppervlak van deze strook is gekleurd en glad, het plafond en devloer zijn in een zelfde roze gegoten, wat een zachtheid geeft aan deruimte. In de zone die dienst doet voor ontspanning en televisiekijken, zorgt voor een groot net vol roze “marshmellow” kussens voorcomfort.

Aan de andere kant van de roze strook, zorgen het behangpapier metsubtiel reliëf, de houten vloer en de meubels, voor een vleug vintage.De keuken vermengt beide stijlen door een combinatie van pure, witteobjecten met een Zweedse buffetkast.De collages en sculpturen van Tim, die verspreid staan in de ruimte,geven een subtiel vervreemdend kantje aan het geheel.

 

Het appartement is beschikbaar op speciaal verzoek.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
References

DE RUIMTES