Studio n : 67 m².

 

 

 

 

In het atelier van nathalie zijn verschillende volumes in de origineleruimte onderverdeeld, om kleine microsferen op te roepen, elk voor eeneigen gebruik.

Twee grote muren, die het glasraam omkaderen, tekenen facades vanhuisjes als het decor van een dorp.

De uitgesneden ramen in deze muur geven zicht op een volledig blauwealcove ,een plek om te lezen en te genieten van het zicht op de luchten de tuin. Aan de andere kant maakt een klein huisje, volledig groengeel, het bureau. En aan de achterkant, opnieuw een blauwe ruimte metde bibliotheek, waar gekke fushia kussentjes uitnodigen om op de grondte zitten.

Elke micro-ruimte creëert een specifiek universum, door licht en kleur.

Het midden van het atelier, onder de lichtkoepel, is het strategischbrandpunt van de ruimte, waar lampen uit de lucht komen vallen, bovende grote op maat gemaakte tafel.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
References

DE RUIMTES